22 jul 2014

Johnnie Walker Gold Label Reserve - de Golden Bottle

Iedereen kent Johnnie Walker, de whisky, maar ook het naarstig wandelend mannetje dat de flessen siert. 's Werelds meest verspreide whisky heb je in verschillende soorten - labels zo u wil - gaande van het voor iedereen toegankelijke Red Label tot het exclusievere Blue Label. Daartussen alles van Green, Platinum, Black, Double Black en Gold Label.
 
Die laatste, de Gold Lavel Reserve, is sinds kort exclusief bij de Delhaize Wine World - hun online shop voor de niet altijd even courante dranken - verkrijgbaar in een al even exclusieve gouden fles. Een luxe fles om indruk mee te maken!
 
Johnnie Walker Gold Label Reserve

De Gold Label Reserve is een blend die sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1820 kan buigen op bijna twee eeuwen vakmanschap. Voor de slechte verstaander,  dat is maar liefst tweehonderd jaar.
 
Deze luxueuze blend heeft een honingachtige smaak, romige textuur en uiteraard ook de kenmerkende rokerigheid van het Johnnie Walker gamma. Zijn rijke, krachtige smaak en aromatische intensiteit is afkomstig van een selectie topvaten van bijzondere jaargangen, waaronder ook de prestigieuze Clynelish malt whisky.
 
Johnnie Walker Gold Label Reserve

De Gold Label Reserve was reeds een fles die niet in de barkast mocht ontbreken, deze Golden Bottle mag je zelfs een plaatsje in het zicht geven. Bestellen doe je hier.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...